Onze club

Commissies

Kantinecommissie (maximaal 6 leden)
V.I.P. is een gastvrije vereniging die het graag mogelijk maakt dat leden en hun gasten in de kantine of op ons (verwarmde) terras iets kunnen nuttigen. De kantinecommissie leidt dit allemaal in goede banen. De inkoop van de drank, het organiseren van baractiviteiten en het plannen van de bardiensten wordt verzorgd door de kantinecommissie. De V.I.P. leden verzorgen zelf de bardiensten in goed overleg met de kantinecommissie.

Leden van de kantinecommissie:
Michel Nelissen
Francis van Oorschot
Gemmy van Rooij
Antonet van Bergen

Toernooi commissie (maximaal 10 leden)
De toernooi commissie bestaat uit 5 leden die aangevuld met 5 andere leden samen ook de open-Toernooicommissie vormen.

Interne Toernooi commissie
De leden van de Interne Toernooi commissie organiseren, soms samen met de TV Reek, de interne toernooien. Ieder jaar verschijnt er een activiteitenkalender met hierop vermeld alle toernooien, zoals dagtoernooien en clubkampioenschappen.

Open Toernooi commissie
De wedstrijdleider zorgt voor de organisatie van de open toernooien onder toezicht van de KNLTB (bondsgedelegeerde). Zij zorgen voor het inschrijven van de deelnemers, het maken van de wedstrijdschema's en het plannen van de wedstrijden. De Open Toernooi commissie ondersteunt tijdens de open toernooien.

Leden van de Interne Toernooi commissie:
Michel Nelissen
Ursela Oosterlaak
Dennis Stoltenkamp

Leden van de Open Toernooi commissie:
Linda Thomassen (wedstrijdleider)
Huub van Grunsven (wedstrijdleider)
Frans van Erp
Michel Nelissen
Dennis Stoltenkamp
Joop van Summeren
Willy Willemsen
Kees van Geffen
Ursela Oosterlaak

De competitieleider
De competitieleider regelt intern de zaken die nodig zijn om V.I.P.-teams mee te kunnen laten doen aan de competities, die worden georganiseerd door de KNLTB. De competitieleider zorgt voor het samenstellen van de teams, het reserveren van de banen voor de competitiewedstrijden en het onderhouden van contacten hierover met de KNLTB.

Competitieleider:
Mari Banken (maribanken@gmail.com)

Lessen
Bij V.I.P. worden de tennislessen verzorgd door Joffe van der Heijden Tennis (zie ook www.vanderheijdentennis.nl).Voor meer informatie over lessen kun je terecht bij: trainervip@gmail.com

Onderhoudscommissie (maximaal 10 leden)
De onderhoudscommissie ontfermt zich over het tennispark en alles wat daar zoal bij hoort. Onze tennisbanen, hekwerk, verlichting enz. worden keurig en vakkundig onderhouden en het park wordt geschoond, gesnoeid, geverfd en geveegd. Ook het (klein) onderhoud aan het clubhuis neemt deze commissie voor haar rekening.

Leden van de onderhoudscommissie:
Annie van Hal
John van de Loop
Joop van Summeren
Willy van de Velden
Johan Zwaans

Hapjescommissie (maximaal 10 leden)
Tijdens toernooien komen de keukenprinsen en -prinsessen van onze vereniging regelmatig voorbij met een smakelijk hapje. Inkoop, verzorging en inplanning hiervan ligt bij de hapjescommissie.

Leden van de hapjescommissie:
Gerdien Sommers
Marjolein Tromp
Michel Nelissen
Antonet van Bergen
Hennie Pepers

Jeugdcommissie (maximaal 5 leden)
De jeugdcommissie zorgt o.a. voor: de begeleiding en organisatie van lessen van zowel jeugd als senioren, acties om nieuwe jeugd te werven, schoolcontacten, contacten met ouders en het maken van een jaarplan en begroting voor de jeugdleden van onze vereniging. De jeugdcommissie is te bereiken via: jeugdcommissievip@gmail.com.

Leden van de jeugdcommissie:
Gemmy van Rooij

Sponsorcommissie (maximaal 2 leden)
De sponsorcommissie onderhoudt de contacten met de huidige sponsoren, gaat in gesprek over verlengingen van sponsorcontracten en zet zich in voor werving van nieuwe sponsors. De sponsorcommissie is te bereiken via:
secretarisvip@gmail.com

Leden van de sponsorcommissie:
vacature