nieuwsbericht

Tropicana de Dobles

De weergoden lieten noch de deelnemers noch de organisatie deze eerste week van juli in de steek. De sfeer mocht uitstekend genoemd worden, met daarbij leuke wedstrijden en vooral deelnemers die prestatie en gezelligheid heel goed wisten te combineren.

Het is een paar jaar geleden een goede zet geweest van de besturen van tennisvereniging Reek en LTC VIP Herpen om een aantal toernooien samen te organiseren. Deze keer was LTC VIP Herpen aan de beurt om de heren en dames dubbel clubkampioenschappen te organiseren. Het sportpark aan de Molenstraat was in stijl versierd. De deelnemers werden na afloop van de wedstrijd getrakteerd op een heerlijke cocktail en van elk deelnemende koppel werd een leuke foto gemaakt. Op de finale zondag kon men zelfs verkoeling vinden in het zwembadje.
Jorg Majoor en Cor Broeren mogen zich het sterkste herendubbelkoppel 2017 noemen. Ron van Rooij en Michel Nelissen kwamen in een drie-setter net iets tekort. Op een iets lager niveau ging de tweede plaats naar Willy Thomassen en Johan Zwaans. Zij moesten hun meerderen erkennen in Johan van Zwam en Riny van den Berg. Bij de dames ging de zege ook naar 2 dames van LTC VIP en deze eer ging naar Ilona van Erp en Ursela Oosterlaak. In de mooie finale waren ze te sterk voor Wilhelmien Doornbosch en Debora van den Berg.

De prijs voor het mooist verklede duo ging naar Ron van Rooij en Michel Nelissen, zij hadden stad en land afgezocht naar een passend tenue en dat is zeer goed gelukt zoals op de bijgaande foto te zien is! Meer foto's vind je onder de tab foto's en deze zullen door onze hoffotograaf binnenkort aangevuld worden.

De volgende gezamenlijke activiteiten van de 2 tennisverenigingen zijn de thuisblijverstoernooien. Op vrijdag 14 juli om 20.00 uur wordt de eerste georganiseerd in Herpen. Daarna op 04 augustus in Reek en op 25 augustus weer in Herpen. Verdere info daarover vind je ook in onze agenda.


Ga terug