nieuwsbericht

Najaarscompetitie

We zitten nog midden in de voorjaarscompetitie en toch kijken we al vooruit naar de competitie najaar 2018. Dit is de 2de keer dat we hier als tennisvereniging aan mee gaan doen. Vorig jaar namen er 3 teams van onze vereniging deel aan deze competitie. Bij inschrijving van meer dan 4 teams geldt dezelfde procedure als voor de competitie voorjaar. Deze competitie wordt gespeeld in de maanden september en oktober en wel in de weken 37 t/m 43. De competitie valt gedeeltelijk samen met ons open toernooi. We kijken of we in het eerste weekend de thuiswedstrijden tijdens het toernooi in Herpen kunnen spelen. Tijdens het finale weekend is dit zeker niet mogelijk en is het de taak van de aanvoerder om samen met de tegenstander de wedstrijd vooraf te spelen. Natuurlijk kun je de wedstrijd ook op het park spelen van de tegenstander.

Wil je inschrijven voor deze competitie, dan kan dit als team, d.m.v. dit inschrijfformulier. Inleveren kan digitaal en wel via een mail aan maribanken@home.nl (stuur ook een voor de competitieleider zichtbare cc aan je teamgenoten). Het inschrijfgeld bedraagt 110 euro per team, dit is inclusief de tennisballen. De inschrijving sluit op 25 mei 2018.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Mari Banken, de competitieleider van LTC VIP Herpen; per mail aan maribanken@home.nl of telefonisch op nummer 0486-413048.


Denk je ook nog aan de inschrijving van ons eigen open toernooi. Stel dit niet onnodig lang uit. Hoe meer deelnemers er vroegtijdig op toernooi.nl staan ingeschreven, hoe groter de kans is dat het weer een succesvol en druk bezocht toernooi wordt. Dit is ook in het belang van tennisvereniging VIP waar ook jij deel van uit maakt!


Ga terug