nieuwsbericht

Feestdag ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum

Op zaterdag 08 september heeft LTC VIP Herpen haar 40-jarige bestaan gevierd met een vol programma voor jong en oud. Na de huldiging van de jubilarissen die al sinds het bestaan lid zijn, en een openingswoord door de voorzitster werden de aanwezigen in 8 groepen verdeeld en gewapend met een fotopuzzeltocht en pen in de hand door Herpen gestuurd. De weergoden waren ons goed gezind met af en toe een zonnetje en een perfecte temperatuur. Onderweg konden door het uitvoeren van diverse opdrachten extra punten verdiend worden en natuurlijk moesten er een aantal puzzels opgelost worden. Sommigen ervaarden de puzzels als pittig, andere hadden vele antwoorden juist in weten te vullen. Per team werd er ook een groepsfoto gemaakt en die zijn op Facebook te vinden. Het winnende team heeft een leuke prijs gewonnen. 

Na de wandeltocht was er een feestavond georganiseerd met een discotheek, een bar met ervaren, hardwerkend en gezellig 'personeel' en natuurlijk nog wat lekkere hapjes. De sfeer was prima en we menen dat het een gezellig samenzijn geweest is voor iedereen.

Al met al is het een zeer geslaagde dag geweest. Een mooie herinnering om op terug te kijken en hopelijk ook een goede gelegenheid om weer volop aan de aankomende toernooien mee te gaan doen.


Ga terug