Junioren

Tennislessen

Onze vereniging heeft een actief trainingsbeleid en geeft groepslessen voor leeftijden vanaf 5 jaar. Het is voor al onze leden mogelijk om training (tegen betaling) te volgen. Met trainen word je een betere speler en beleef je nog meer plezier aan het tennisspel. Ook als je al langer speelt is het aan te raden training te volgen. Je oefent je techniek en je kunt extra aandacht geven aan je tactiek.

Heb je nog nooit getennist dan is het de moeite waard om een trainingssessie in het voor- of najaar te volgen. Je krijgt dan een goed gevoel of de tennissport bij je past. Bovendien leer je nieuwe tennisvrienden kennen waarmee je kunt oefenen en wedstrijden kunt spelen.

Zodra er een nieuwe ronde met lessen georganiseerd wordt, krijgen alle leden hiervan een mailtje, zodat ze zich voor deze lessen kunnen aanmelden. Het ligt aan het aantal aanmeldingen voor de lessen wat de kosten zullen zijn en hoe de groepen met jeugdleden ingedeeld zullen worden.

De tennislessen bij V.I.P. worden verzorgd door Joffe van der Heijden Tennis (zie ook www.vanderheijdentennis.nl).Vanaf 13 januari 2017 zijn de lessen op vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur. Hiervoor zal er in die tijd één baan bezet zijn.

Voor meer informatie over lessen kun je terecht bij: jeugdcommissievip@gmail.com.